Philippe

Toen ik in 2006 voor het eerste in de Heli stapte kreeg ik het vervelende gevoel van binnen dat ik dit ieder jaar weleens zou willen gaan doen. Maar hoe krijg je dat voor elkaar?

Na enige omzwervingen, flink wat hard werk is mijn droom uitgekomen. Ik heb er mijn werk van weten te maken en houd mij met veel passie alleen nog maar bezig met Heliskien.

Volgens mijn ouders stond ik voor mijn derde al op ski's en had ik er zichtbaar veel lol in. Ik heb jammer genoeg nooit een seizoen in een wintersport gebied gedaan... Dit is echt een van de dingen die ik anders zou doen als ik mijn leven over mocht doen. Nu haal ik dat gelukkig al enige tijd in.

Ik heb intussen vrijwel alle programma's die CMH rijk is kunnen zien/testen, ik ken de lodges de gebieden en voel me in Canada en haar soms verraderlijke wegen als een vis in het water. Je kunt voor al je vragen hierover dus bij mij goed terecht. En met Paul erbij vinden we zeker een passende trip voor je!

Wellicht tot in de poeder..

"If you're in controle, you're going to slow" SFD!

Paul

Ik ski al sinds mijn eerste herinneringen.. in mijn jeugd was wintersport altijd mijn favoriete vakantie, nu is het mijn werk maar vooral mijn passie. Gedurende verschillende opleidingen en cursussen in de sport en wintersport werd mijn blik op de bergen steeds wijder.

De focus bewoog naar het ongeprepareerde deel van de berg waarbij de toegankelijkheid door kennis er ervaring toe nam. Hieruit ontstond een toenemende drang naar het beklimmen en afdalen van bergen waar weinig tot geen mensen komen. Daarnaast ben ik in 2013 een nieuwe uitdaging aan gegaan door deel te gaan nemen aan Freeride wedstrijden. In de FWQs meet ik mezelf met de top van s'werelds beste freeriders..

In 2013 heb ik mijn eerste helitrip geboekt bij Philippe Mullens. Het feit dat hij nu mijn compagnon is zegt misschien al genoeg.. Na seizoenen lang zoeken naar de beste poeder in Europa trof ik Canada zowaar een walhalla aan. Vanaf het eerste moment gingen al mijn vooroordelen over boord besefte ik dat dit een onevenaarbare manier van wintersport is. Al snel werd me duidelijk dat CMH door haar grote diversiteit aan terrein en lodges voor iedere skier/boarder van ieder niveau een passend programma heeft. Ik heb me in een korte tijd helemaal toegewijd aan Canadian Mountain Holidays, en hoe meer ik er over te weten kom hoe enthousiaster ik wordt. Ik help je daarom graag met het kiezen van een Helitrip die bij jou past.

Jochem

In 2013 ben ik het outdoor- en wintersportwereldje ingerold. Sindsdien ben ik steeds weer opzoek naar nieuwe uitdagingen en mogelijkheden binnen de wintersport. Na een half jaar in Oostenrijk te hebben gestudeerd, waar de passie voor de bergen alleen maar groter is geworden, ben ik begin 2016 begonnen bij CMH Benelux.

Hoe meer ik over CMH te weten ben gekomen, hoe enthousiaster ik werd. Sinds mijn eerste heli-ski trip in 2017 ben ik helemaal verkocht. Je kan bij mij terecht voor al je vragen over heliskiƫn en de planning van je heli-ski trip.