Verzamelen van persoonlijke gegevens

CMH Benelux zal geen persoonlijke gegevens verzamelen dan wel verder sturen zonder uw toestemming. U kunt onze website doorbladeren zonder persoonlijke gegevens achter te laten. Indien u gedrukt promotie of marketing materiaal nodig heeft dan hebben wij enige informatie nodig om het te zenden per mail of post.

Gebruik van persoonlijke gegevens

Alle persoonlijke gegevens worden veilig opgeslagen in onze database welke is beveiligd door het gebruik van Network Firewalls en controle op toegang zodat onbevoegde toegang wordt vermeden. Uw informatie wordt volledig vertrouwelijk en discreet behandeld en wordt enkel door CMH Benelux gebruikt voor zakelijke communicatie en service met en voor onze gasten.

Delen en openbaar maken van gegevens

Bij ons zijn uw persoonlijke gegevens veilig. CMH Benelux zal uw gegevens niet verkopen, delen of uitlenen aan een derde partij. Tenzij dit geheel duidelijk is voor u en u hiermee instemt.

Veiligheid

CMH Benelux doet er alles aan om uw bezoek aan onze website absoluut veilig te maken. De eventuele informatie van uw creditcard wordt fysiek opgeslagen in de database op ons hoofdkantoor en is ONBEREIKBAAR via externe toegang. Echter kan CMH Benelux niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele schending van de door het internet verleende veiligheid. We raden u dus ook aan, mocht dit van toepassing zijn, uw CC gegevens telefonisch door te geven.

Voorwaarden

CMH Benelux is een filiaal van Canadian Mountain Holidays in Banff. Voor de landen Belgiƫ, Nederland en Luxemburg is CMH Benelux het kantoor van CMH. Voor de voorwaarden van uw reservering en boeking verwijzen wij u dus ook naar de Waiver en de Data en Prijs brochures. Hierin staat heel duidelijk wat de precieze voorwaarden zijn.

Wijzigingen in deze Privacy Policy

CMH Benelux behoudt zich het recht om haar beleid naar eigen goeddunken aan te passen.