Poederbaas Freeride

Het skiën buiten de piste is de laatste jaren erg populair geworden en dat is de mannen achter Poederbaas niet ontgaan. Ze Pionieren op het gebied van het organiseren van een freeridecompetitie vanuit de lage landen. Dit jaar gaan ze voor de tweede keer het event neerzetten dat ondersteunen als CMH Benelux graag. We zullen komend seizoen de ultieme hoofdprijs gaan aanbieden. Jawel een Heliskitrip!

FFF WePowder

Wepowder is als freeridecommunity al jaren partner waarmee we een perfecte match hebben. Zo ook hun Freeride Film Festival dat is uitgegroeid tot een groots event waar iedere Nederlandse poederfanaat bij moet zijn. Dit jaar is CMH-Benelux wederom een van de hoofdsponsors met natuurlijk weer mooie beelden uit Canada. Verzeker jezelf van aanwezigheid door kaarten te kopen via deze link.

IF3 Filmfestival

CMH Benelux ondersteunt graag mooie initiatieven en is betrokken bij de core van het skien. Toen we hoorde dat het internationale IF3 naar Nederland kwam waren we blij verrast. We zullen als team van CMH Benelux aanwezig zijn om iedereen van warm te maken voor het seizoen wat voor de deur staat.

Mentelity Heliski

Steun de Mentelity Foundation en test de nieuwste freeride ski's van 2018 onder leiding van de specialisten van MK Skiservice Beleef de Canadese bergen, de waanzinnige sfeer met een Heli als vervoersmiddel en steun een te gek doel!