MK Heliskitrip 2018

Voor het derde jaar op rij slaan MK Skiservice en CMH Benelux de handen ineen en organiseren wederom een speciale droomreis. Na jaren te hebben samengewerkt is drie jaar geleden het idee geboren. Het tweede jaar op rij heeft deze speciale reis plaats gevonden en in maart 2018 gaan we opnieuw naar de Canadese bergen.

wePowder Heliskitrip 2019

In 2019 zal CMH Benelux in samenwerking met wePowder voor de zevende keer een geweldige heliskitrip organiseren. Dit keer niet naar Revelstoke of de Cariboos, maar een stuk extremer! Op naar CMH Galena. Het gebied staat bekend om het treeskiën en zijn steile afdalingen.

Poederbaas Freeride

Het skiën buiten de piste is de laatste jaren erg populair geworden en dat is de mannen achter Poederbaas niet ontgaan. Ze Pionieren op het gebied van het organiseren van een freeridecompetitie vanuit de lage landen. Dit jaar gaan ze voor de tweede keer het event neerzetten dat ondersteunen als CMH Benelux graag. We zullen komend seizoen de ultieme hoofdprijs gaan aanbieden. Jawel een Heliskitrip!

FFF WePowder

Wepowder is als freeridecommunity al jaren partner waarmee we een perfecte match hebben. Zo ook hun Freeride Film Festival dat is uitgegroeid tot een groots event waar iedere Nederlandse poederfanaat bij moet zijn. Dit jaar is CMH-Benelux wederom een van de hoofdsponsors met natuurlijk weer mooie beelden uit Canada. Verzeker jezelf van aanwezigheid door kaarten te kopen via deze link.