Meer info vind je hier: Mentelity Trip 2017

Op pad met een groep gepassioneerde gelijkgestemde skiërs en snowboarders? Een groep van 44 pro’s, amateurs, semi-pro’s, merken, tv-ploegen, technici, teletubbies, Olympische sporters en meer van dat soort gekken ;-) Het belooft weer een onvergetelijke trip te gaan worden. Bekijk hier de beelden van afgelopen seizoen! Het begon allemaal met ideeën en dromen die niet voor mogelijk werden gehouden. Kijk hier voor meer info!

Mentelity:
Van überhaupt nooit meer kunnen snowboarden naar toch weer op de plank staan, wedstrijdsport beoefenen en vervolgens ook nog eens als een freerider kunnen gaan heliboarden. Door deel te nemen aan deze reis steun je de foundation die zich inzet om gehandicapte kinderen aan het sporten te krijgen. Tevens ga je op pad met inspirerende figuren zoals Bibian Mentel.

Mk-skiservice:
Nog iets wat niet voor mogelijke werd gehouden is aan het eind van het seizoen ski’s testen in de poeder. Waar je de alpen rond deze tijd van het jaar veel geluk moet hebben is het in Canada eerder de norm dan een uitzondering om poeder te knallen, en dan ook nog eens met een heli die je overal naar toe brengt. Op een betere manier het gloednieuwe materiaal van 2018 testen bestaat toch niet? Menno Koelewijn is de specialist die het testgedeelte organiseert, hij zal met jouw mening de industrie beoordelen en beïnvloeden.

CMH Benelux:
Jaren geleden droomde we er al van. Hoe zou het zijn om een hele lodge te vullen met Nederlanders en mensen die elkaar via via kennen. Hoe mooi zou het zijn om samen met zo’n groep de sfeer te bepalen en ongelofelijk veel lol te hebben. Sinds vorig jaar is dat gelukt en voor 2017 gaan we voor de tweede keer deze speciale “cmh exclusive trip” beleven. Werkelijk een droom die uitkomt en 10 jaar geleden onmogelijk leek.

Lodge: Galena

2017 |30 mar. - 4 apr. | 5 daagse trip CAD 6800,- (op basis van 2 pers. kamer)