Ga je mee op een onvergetelijke roadtrip in Canada?


Deze keer wordt het naar een hoger niveau getild, want dit jaar is het inclusief een roadtrip! We komen o.a. langs Banff, Lake Louise en Kicking Horse. In Revelstoke zullen we 4 dagen gaan heliskiën inclusief een roadtrip en wederom een fantastische groep met een scala aan redenen en mooie initiatieven. Op pad met een groep gepassioneerde en gelijkgestemde skiërs en snowboarders? Een groep van 44 pro’s, amateurs, semi-pro’s, merken, tv-ploegen, technici, teletubbies en meer van dat soort gekken ;-) Het belooft weer een onvergetelijke week te gaan worden.

MK Skiservice:
Iets wat niet voor mogelijk werd gehouden is aan het eind van het seizoen ski’s testen in de poeder. Waar je de alpen rond deze tijd van het jaar veel geluk moet hebben is het in Canada eerder de norm dan een uitzondering om poeder te knallen, en dan ook nog eens met een heli die je overal naar toe brengt. Op een betere manier het gloednieuwe materiaal van 2019 testen bestaat toch niet? Menno Koelewijn is de specialist die het testgedeelte organiseert, hij zal met jouw mening de industrie beoordelen en beïnvloeden.

CMH Benelux:
Jaren geleden droomde we er al van. Hoe zou het zijn om een hele lodge te vullen met Nederlanders en mensen die elkaar via via kennen. Hoe mooi zou het zijn om samen met zo’n groep de sfeer te bepalen en ongelofelijk veel lol te hebben. In 2016 en 2017 is dit al gelukt en in 2018 wordt het weer minstens zo mooi! Dat we aan het begin van alweer de derde speciale ‘CMH exclusive trip’ staan en weer zo’n week mogen gaan beleven is een droom die uitkomt en 10 jaar geleden onmogelijk leek.


Klik hier voor meer informatie!