Nog 24 plekken vrij! De MK Heliskitrip 2018 naar Revelstoke in Canada wordt weer een ongelofelijk vette week. Deze keer wordt het namelijk nog een niveau hoger getild, want dit jaar is het inclusief een roadtrip en het testen van de nieuwste freeride ski’s van 2019!


Neem direct op of bekijk voor alle informatie


MK Heliskitrip 2018
Een onvergetelijke reis naar Canada met 4 dagen heliskiën en een roadtrip langs onder andere Banff, Lake Louise en Kicking Horse. In Revelstoke gaan we 4 dagen heliskiën met wederom een fantastische groep met een scala aan redenen en mooie initiatieven. Op pad met een groep gepassioneerde en gelijkgestemde skiërs en snowboarders? Een groep van 44 pro’s, amateurs, semi-pro’s, merken, tv-ploegen, technici, teletubbies en meer van dat soort gekken ;-)

MK Skiservice:
Iets wat niet voor mogelijk werd gehouden is aan het eind van het seizoen ski’s testen in de poeder. Waar je de alpen rond deze tijd van het jaar veel geluk moet hebben is het in Canada eerder de norm dan een uitzondering om poeder te knallen, en dan ook nog eens met een heli die je overal naar toe brengt. Op een betere manier het gloednieuwe materiaal van 2019 testen bestaat toch niet? Menno Koelewijn is de specialist die het testgedeelte organiseert, hij zal met jouw mening de industrie beoordelen en beïnvloeden.

CMH Benelux:
Jaren geleden droomde we er al van. Hoe zou het zijn om een hele lodge te vullen met Nederlanders en mensen die elkaar via via kennen. Hoe mooi zou het zijn om samen met zo’n groep de sfeer te bepalen en ongelofelijk veel lol te hebben. In 2016 en 2017 is dit al gelukt en in 2018 wordt het weer minstens zo mooi! Dat we aan het begin van alweer de derde speciale ‘CMH exclusive trip’ staan en weer zo’n week mogen gaan beleven is een droom die uitkomt en 10 jaar geleden onmogelijk leek.

Ben jij er klaar voor om:
1) Te genieten van de beste poeder met rijders van hoog niveau en eigen bodem?
2) De ski’s van 2019 als eerste uit te testen?
3) Heliskiën samen met een vette roadtrip te combineren?
4) Samen met het team van CMH Benelux en MK Skiservice te rijden? 5) Heerlijk te ontspannen op een prachtige locatie met o.a. jacuzzi?

Neem dan met ons op voor informatie of om de trip direct te boeken!

2018 | 17 maart - 25 maart | Heliskiën inclusief roadtrip en meer!