Neem contact op

+316 141 886 95
+316 278 368 57
info@cmhbenelux.com

VIND DE ERVARING DIE HET BESTE BIJ U PAST

CMH Heli-Skiing

Dit is de meest luxe manier van heliskien met de hoogste mate van flexibiliteit. Variërend van een eigen heli tot een eigen lodge met heli, het is ultieme manier om samen met je vrienden en familie in alle privacy van de luxe te genieten. Door te skiën in kleine groepjes onder begeleiding van twee gidsen beleef je de maximale vrijheid naar al je wensen.

CMH Heli-Skiing Short Trips

De Small Group Heliskiing programma’s zijn speciaal ontworpen voor kleinere groepen van vijf skiërs inclusief een gids en één of twee Bell 407 helikopters. Dit zorgt voor snelle aankomst en vertrek en de mogelijkheid om uitdagende afdalingen te maken. Er is niet een specifieke groep nodig om er eentje samen te stellen. Je kan ook alleen komen. Ski meer en pas het niveau en de omstandigheden aan voor de groep. Dit zorgt voor een snellere afdalingen en meer mogelijkheden om maximaal van het terrein van uw keuze te genieten.

CMH Heli-Skiing Private Trips

Een trip met één tot vier skiërs onder begeleiding van twee gidsen en je eigen Bell 407 helikopter. Je deelt de lodge met andere CMH gasten terwijl je zelfstandig aan het skiën bent met je kleine exclusieve gezelschap. De Locaties waar deze prachtige manier van skien plaatsvind zijn de Gothics lodge en Revestoke linken naar lodges

CMH Heli-Skiing Ski Touring

Met gebruik van de helikopter krijgt men toegang tot een verlaten bergachtige wildernis met meters poeder, en dat bespaart lange vellentochten door moeilijk te bereiken valleien. Elke dag zullen de tourskiers inclusief twee gidsen de eerste vlucht van de dag nemen om te beginnen met een uitdagende afdaling. Daarna op eigen kracht verder om de toppen van de Columbian mountains te trotseren waarna er prachtige afdalingen volgen. Ski Fusion is een apart programma met "the best of both worlds". Dat houdt in 4 dagen regulier heliskien en 3 dagen Heli-Assisted ski toeren.

CMH Heli-Skiing

Hieronder vind je een samenvatting van de trips die wij als CMH Benelux voor het komende seizoen organiseren, een initiatief naast de reguliere trips die beschikbaar zijn van begin december tot eind april. De onderstaande opties zijn allen geschikt om in een roadtrip te verwerken. We hebben een divers aanbod gecreëerd om zo voor ieder wat wils te hebben. Wil je meer informatie, aarzel niet om even contact op te nemen.

CMH GIDSEN

Veiligheid is onze eerste prioriteit...