Paultjes Pillowweek

Een helikopter gevuld met Nederlanders en onze CMH Agent Paul de Groot. Dat kan alleen maar goed gaan toch? Gelukkig bleek dit ook waar te zijn en hebben ze een historische trip neergezet die dit jaar voor de 4e keer plaats zal vinden! Met volle vaart met de hele groep tussen de bomen door knallen (met jodelende kreten overal om je heen) opzoek naar bulten voor wat air time. Dan door vliegen naar de pillows en daar een paar zachte poeder landingen maken om daarna de hot-tub in te duiken zodat de spieren wat rust kunnen krijgen. Er werd ook volop gefilmd door iedereen en zo werd deze video gemaakt over Paultjes Pillow Week 2.0!

https://vimeo.com/159930522

Tijdens 4.0 zal het recept hetzelfde blijven, maar verlaten we onze thuisbasis Revelstoke en gaan we door naar CMH Galena, een remote lodge waar een groep poederhongerige Nederlanders/Belgen op jacht gaan naar treeruns, pillows en heel veel poeder!!

Lodge: Galena Lodge

2018 |2 Jan. – 6 Jan. | 4 daagse trip CAD 5500,- (op basis van 2 pers. kamer)

Mentelity heliski

Op pad met een groep gepassioneerde gelijkgestemde skiërs en snowboarders? Een groep van 44 pro’s, amateurs, semi-pro’s, merken, tv-ploegen, technici, teletubbies, Olympische sporters en meer van dat soort gekken ;-) Het belooft weer een onvergetelijke trip te gaan worden. Bekijk hier de beelden van afgelopen seizoen! Het begon allemaal met ideeën en dromen die niet voor mogelijk werden gehouden. Kijk hier voor meer info!

Mentelity:
Van überhaupt nooit meer kunnen snowboarden naar toch weer op de plank staan, wedstrijdsport beoefenen en vervolgens ook nog eens als een freerider kunnen gaan heliboarden. Door deel te nemen aan deze reis steun je de foundation die zich inzet om gehandicapte kinderen aan het sporten te krijgen. Tevens ga je op pad met inspirerende figuren zoals Bibian Mentel.

Mk-skiservice:
Nog iets wat niet voor mogelijke werd gehouden is aan het eind van het seizoen ski’s testen in de poeder. Waar je de alpen rond deze tijd van het jaar veel geluk moet hebben is het in Canada eerder de norm dan een uitzondering om poeder te knallen, en dan ook nog eens met een heli die je overal naar toe brengt. Op een betere manier het gloednieuwe materiaal van 2018 testen bestaat toch niet? Menno Koelewijn is de specialist die het testgedeelte organiseert, hij zal met jouw mening de industrie beoordelen en beïnvloeden.

CMH Benelux:
Jaren geleden droomde we er al van. Hoe zou het zijn om een hele lodge te vullen met Nederlanders en mensen die elkaar via via kennen. Hoe mooi zou het zijn om samen met zo’n groep de sfeer te bepalen en ongelofelijk veel lol te hebben. Sinds vorig jaar is dat gelukt en voor 2017 gaan we voor de tweede keer deze speciale “cmh exclusive trip” beleven. Werkelijk een droom die uitkomt en 10 jaar geleden onmogelijk leek.

Lodge: Galena

2017 |30 mar. - 4 apr. | 5 daagse trip CAD 6800,- (op basis van 2 pers. kamer

PowderGuides heliski

PowderGuides heeft samen met CMH Benelux een super vette skitrip opgezet. Naast vier dagen Heliskiën met CMH Benelux ga je ook nog vier dagen op pad met een gids van PowderGuides. je stapt in een wereld waar de sneeuw het dagelijkse leven van de Canadees haar in de greep houdt. Kijk hier voor meer info!

Gids François van PowderGuides wacht je vanaf de luchthaven Kelowna op. Vervolgens rijden jullie met de auto in vier uur naar Revelstoke, gelegen in de Rocky Mountains. Vanuit dit centraal gelegen en sneeuwzekere skigebied gaan jullie vier dagen op pad voordat jullie afzakken naar Nakusp, de volgende bestemming van de 11-daagse reis.

Op maandagmiddag na een skitoer op de Rogerpass rijden jullie naar de K2 rotor lodge van CMH in Nakusp. Een perfecte uitvalbasis waar de steile bosrijke hellingen domineren. Die ingesneeuwde hellingen, bezaaid met pillow drops zal de grootste poederfanaat een ongekend geluksgevoel gaan bieden. Niet voor niks worden hier in de Monashees fotoreportages van K2 en freeridefilms opgenomen. Een paradijs voor de fanatieke freerider die gek is op poeder tussen de bomen.

Lodge: CMH K2 Rotorlodge

2017 |19 Jan. – 28 Jan. | 4 daagse trip CAD 5479,- (op basis van 2 pers. kamer) + €1.675,- te betalen aan PowderGuides

Inclusief:
. 8 dagen UIAGM berggids (François Lombard)
. 4 dagen CMH gids tijdens het helivliegen
. 4 dagen logies en ontbijt in hotel
. 4 dagen logies met vol pension in CMH lodge
. lokaal vervoer met minivan gedurende 10 dagen
. heliskiën, gegarandeerd volgens CMH 17.500 hoogtemeters
. huur lawineveiligheidsmateriaal.
. organisatiekosten

Bel ons

+316 278 368 57
+316 141 886 95

En open de deur naar
een levenslange obsessie